Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

Stanovanje, LJ-Bežigrad, 26,0 m2
Zbiranje nezavezujočih ponudb
LJ. BEŽIGRAD, KAMNIŠKA ULICA, 26 m2, 1-sobno, pritličje, na dobri lokaciji, se nahaja manjše funkcionalno, enosobno stanovanje, vsi priključki, v bližini mestni potniški promet, vrtec, šole, športni park, fakultete, trgovine, hiter dostop do obvoznice, nakup zelo dobra investicija, vseljivo po dogovoru, prodamo. Cena: 101.000,00 EUR



Dodaten opis



Na dobri lokaciji se nahaja manjše funkcionalno stanovanje v 8-stanovanjskem objektu. Orientirano je proti vzhodu. Za ogrevanje se uporablja daljinska toplota. Ogrevala so radiatorji. Priprava tople sanitarne vode se vrši preko električnega bojlerja. Okna so dvoslojna v lesenih okvirjih. Parkiranje je mogoče v okolici objekta.



Stanovanje je sestavljeno iz predsobe, kopalnice s straniščem, bivalnega dela s kuhinjo in ločene spalnice.



Večstanovanjski objekt v trenutku prodaje nima oblikovane etažne lastnine, pred časom je bil sicer že sprožen postopek za vzpostavitev etažne lastnine v objektu po ZVEtL. Predmet prodaje je solastniški delež celotne nepremičnine (zemljišča s stavbo), zato imajo ostali solastniki predkupno pravico. Nepremičnina se proda pod pogojem, da predkupni upravičenci ne uveljavijo predkupne pravice.



Stanovanje nudi bližino mesta in narave, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.



Stanovanje je trenutno zasedeno z najemnikom. Vselitev je mogoča po dogovoru.



Zaradi bližine fakultet in mestnega središča je nakup zelo dobra investicija.



Pogoj lastnika: Prevzem plačila DPN v višini 2%.



Za dodatne informacije pokličite na 040 838 107 (agent Jure Špiler).





V podjetju NAI Significa lahko za Vas ponudimo tudi skrbni pravni pregled, oceno vrednosti nepremičnine, ter vam svetujemo pri izbiri financiranja nakupa!



Izkoristite priložnost nakupa in nas pokličite za termin ogleda oz. dodatne informacije. Prosimo, da si nepremičnine ne ogledujete sami brez predhodnega dogovora za ogled.


Prodaja poteka na način zbiranja nezavezujočih ponudb! Svojo nezavezujočo ponudbo lahko oddate preko portala NAI Dražbe. Pred oddajo ponudbe je potrebna registracija, ki je brezplačna. Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji, ki so objavljeni na portalu NAI Dražbe.

 

 

Virtualni ogled stanovanja 

Velikost: 26,00 m²
Letnik: 1900
Informativna cena: 101.000,00 €
ZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB
Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja