Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

3-sobno stanovanje, Dunajska vertikala, št. 2
Zbiranje nezavezujočih ponudb
ZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB - poteka do 13. novembra 2022!

Naprodaj je 21 takoj vseljivih in delno opremljenih stanovanj na izjemno atraktivni lokaciji ob Dunajski cesti, v neposredni bližini Word Trade Centra in Austria Trend Hotela, v objektu »Dunajska vertikala«, ki je bil zgrajen leta 2011. V neposredni bližini se nahaja avtobusno postajališče LPP (Smelt), poštna poslovalnica, vrtec, osnovna šola, bančne poslovalnice, AC priključek, itd.

OPIS
Proda se 3-sobno stanovanje v izmeri 72,20 m2 skupaj s parkirnim mestom v izmeri 12,60 m2. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjskega objekta z dvigalom. Orientirano je v smeri J. Finalna talna obloga v bivalnih in spalnih prostorih je parket ter keramika v kopalnici in shrambi. Okna so dvoslojna v ALU okvirjih. Nameščena so notranja senčila (žaluzije). Vhodna vrata so protivlomna/protipožarna. Objekt je priključen na omrežje mestnega toplovoda. Ogrevala so radiatorji, na katerih so nameščeni termostatski ventili. Vgrajena je ena klimatska naprava.

Stanovanje je bilo leta 2022 popolnoma prenovljeno - brušen in lakiran parket, izvedena slikopleskarska dela, pregledana in servisirana klimatska naprava, vzpostavljeno mehansko prezračevanje stanovanja (sistem rekuperacije), vzpostavljeno je bilo delovanje domofona s funkcijo odpiranja glavnih vhodnih vrat, pregledan sistem zaklepanja in nastavitev vhodnih vrat, pri samih vhodnih vratih v stanovanje je bil nameščen zvonec, opravljene so bile meritve elektro instalaciji, na radiatorje so bili nameščeni termostatski ventili. Prepleskane so bile tudi vse skupne površine objekta (hodniki in stopnišča). V teku je sanacija strehe, ki se bo izvedla na stroške prodajalca.

RAZPOREDITEV PROSTOROV
• Bivalni prostor 68,50 m2
• Shramba 3,70 m2
SKUPAJ 72,20 m2

Shramba se nahaja v isti etaži kot stanovanje. *** Stanovanje se prodaja brez parkirnega mesta v garaži. Na željo kupca, prodajalec, zagotavlja možnost najema parkirnega mesta v garaži, ki se nahaja v kletni etaži objekta.

OPREMA
Stanovanje je delno opremljeno (oprema ostane v stanovanju) in ima klimatsko napravo. Oprema, ki se nahaja v stanovanju, je sledeča: kuhinja s kuhalnimi elementi in hladilnikom, sanitarna oprema v kopalnici. Stanovanje je opremljeno z domofonom. Stanovanje ima možnost vgradnje sobne peči na drva, saj se v stanovanju nahaja dimnik.

ZK STANJE
Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Bremen ni.

DOVOLJENJA
Objekt ima pridobljeno uporabno dovoljenje.

CENA
Izklicna cena 303.240,00 EUR + 2% DPN. V ceno je že vključena oprema.

Stanovanje in parkirno mesto se prodata po načelu videno kupljeno. Kupec nosi stroške davka pri prodaji stanovanja in parkirnega mesta. Osnutek prodajne pogodbe je objavljen na spletni strani organizatorja prodajnega postopka, družbe NAI Significa d.o.o., Vošnjakova 1, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: Organizator), https://drazbe.significa.si/.

Energetska izkaznica
Za objekt je pridobljena energetska izkaznica št. 2015-310-174-28175, z datumom veljavnosti do 13.09.2025. Objekt se uvršča v energetski razred B1 (19 kWh/m2a).

Ogled
Ogledi stanovanj in parkirnih mest bodo možni:
- dne 25.10.2022 od 9:00 do 15:00,
- dne 27.10.2022 od 9:00 do 15:00,
- dne 03.11.2022 od 9:00 do 15:00,
- dne 08.11.2022 od 9:00 do 15:00.

ob predhodni najavi pri Organizatorju, na kontaktih: telefonska številka: +386 31 601 368, e-pošta: drazbe@naisignifica.com.


POSEBNOSTI
Stanovanje (št. 2) je bilo do konca meseca septembra 2022 zasedeno z najemnikom. Stanovanje bo v roku enega meseca od izpraznitve obnovljeno na stroške Prodajalca.


Ostalo
Stanovanje je vseljivo takoj oz. po zaključenem prodajnem postopku! Primerno tako za lastniške potrebe po bivanju in tudi kot investicijska priložnost!

Ostale podatke pridobite pri Organizatorju, na kontaktih: telefonska številka: +386 31 601 368, e-pošta: drazbe@naisignifica.com. Pogoji za oddajo ponudbe za nakup stanovanja s parkirnim mestom so določeni v objavljenem vabilu k oddaji ponudbe za nakup nepremičnin – stanovanja in parkirna mesta v objektu Dunajska vertikala, na spletni strani Organizatorja https://drazbe.significa.si/.

***Informacije o postopku prodaje najdete v priponki Vabilo za zbiranje ponudb. Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji prodaje družbe NAI Significa d.o.o. in POKOJNINSKA DRUŽBA A, d.d.. Splošni pogoji prodaje so objavljeni na spletni strani.

 

 

Virtualni ogled stanovanja št. 2

Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja