Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

Hiša, ZGORNJE BITNJE
Zbiranje nezavezujočih ponudb
ZGORNJE BITNJE, LEPA LOKACIJA, 138,1 m2, samostojna, zgrajena l. 2005, 370 m2 zemljišča, na robu naselja, na čudoviti, sončni lokaciji s prekrasnim pogledom na okoliške hribe se nahaja samostojna, lepo vzdrževana hiša z urejenim dvoriščem na katerem so parkirna mesta, nadstrešek in večja shramba, vsi priključki, v bližini vse infrastrukture, urejeno gradbeno dovoljenje in Z. K., prodamo. Cena: 295.000 EUR

Dodaten opis

Na robu naselja, ob zelenem pasu, na čudoviti, ves dan osončeni lokaciji, s prekrasnim pogledom na okoliške hribe, se nahaja samostojna hiša.

Objekt je lepo vzdrževan vključno s streho in fasado, ki sta toplotno izolirani, vgrajena so PVC termopan okna, klimatska naprava, izvedeni priključki za elektriko, vodo, kanalizacijo, plin in internet.

V pritlično etažo se lahko dostopa preko ločenega ali skupnega vhoda v večjo predsobo iz nje pa v dnevno - bivalni prostor za druženje v katerem se nahaja kuhinja z jedilnico in krušno pečjo. Pritličje, ki lahko funkcionira kot samostojna enota, se nadaljuje s hodnikom iz katerega se dostopa do shrambe, kopalnice s straniščem in utilitija.

Glavni vhod z manjšo teraso se nahaja v nadstropju objekta. Tam je tudi večji dnevno – bivalni prostor v katerem je zidana lončena peč, kuhinja z jedilnico iz katere se dostopa do velike terase in dodatne spalnice, kopalnice s straniščem in centralnega stopnišča, ki vodi v mansardo v kateri sta urejeni še dve spalnici, kopalnica ter narejena predpriprava za dodatno kuhinjo.

Parkiranje je možno pred objektom in pod nadstreškom. Ob nadstrešku se nahaja večja lesena shramba. Okolica objekta je lepo urejena z zelenjavnim vrtom, sadnim drevjem in dodatno lopo. Na parceli se nahaja tudi zbiralnik deževnice za zalivanje vrta in pranje vozil.

V neposredni bližini avtobusne postaje, gozda, sprehajalnih in rekreacijskih površin ter Stražišča in Kranja (3 km), kjer se nahaja vsa potrebna infrastruktura.

Gradbeno dovoljenje in z.k. sta urejena.

Hiša in okolica je posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v bližini mesta in narave, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.


INFORMATIVNA CENA: 295.000 EURZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB POTEKA DO 31.10.2022

*** Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji prodaje družbe NAI Significa d.o.o. Splošni pogoji prodaje so objavljeni na spletni strani portala NAI Dražbe.

 

Virtualni ogled stanovanjske hiše Zgornje Bitnje

Velikost: 138,10 m²
Letnik: 2005
Informativna cena: 295.000,00 €
ZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB
Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja