Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

O nas

NAI Significa je edina svetovalna družba v Sloveniji z globalnim dosegom, z izkušnjami na področju posredništva nepremičnin, nepremičninskega svetovanja, storitev vrednotenja (nepremičnine, premičnine in stroji) in finančnega svetovanja. Naša ekipa finančnih in nepremičninskih strokovnjakov ima izkušnje pri razvoju projektov in prodaji stanovanjskih enot, komercialnih enot, pisarn in zemljišč za razvojne projekte.

Smo del mednarodnega združenja NAI Global, ki je vodilno globalno podjetje s področja poslovnih nepremičnin. Trenutno je po celem svetu prisotnih več kot 375 pisarn, ki jih sestavlja več kot 6.000 strokovnjakov. Letno opravimo več kot 17 milijard € transakcij s poslovnimi nepremičninami.

Naše stranke so mednarodna podjetja, zunanje in domače finančne institucije, pa tudi slovenska podjetja in posamezniki. Če ste lastnik nepremičnine, vam bomo našli primernega najemnika ali kupca v kratkem času. V hitro spreminjajočem se poslovnem okolju se hitro prilagodimo in vedno sledimo najvišjim strokovnim standardom.

Držimo se načela, da ima stranka vedno prav.

Za vas smo ustvarili najnovejši portal za izvedbo elektronskih dražb, ki omogoča enostavno prodajo in nakup premoženja, zbiranje navezujočih ponudb za določeno premoženje in pregled dražbenega blaga. Naša prednost je, da vam lahko ponudimo celovit skupek storitev in vam olajšamo proces nakupa ali prodaje nepremičnine ali drugega dražbenega blaga. V podjetju lahko za vas pripravimo tehnični in energetski pregled, skrbni pravni pregled, oceno vrednosti nepremičnine (ali drugega premoženja) ter vam svetujemo pri izbiri financiranja nakupa.

Za prodajalce so sledeče prednosti:

  • dostop do večjega števila kupcev,
  • nizki transakcijski stroški,
  • maksimiranje prodajnih cen,
  • maksimalna transparentnost prodajnega postopka.

Za dražitelja pomeni:

  • pravičen in transparenten prodajni postopek,
  • zagotovitev konkurenčnosti (izenačitev vseh dražiteljev).

Osnovni podatki:


NAI Significa d.o.o.
Vošnjakova ulica 1
1000 Ljubljana
Davčna številka SI: 73397326
Matična: 6058736000
Zavezanec za DDV: Da

NAI Significa - Prodaja lastnega deleža

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja