Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

Stanovanje KOSEZE, LEDARSKA ULICA, 49,50 m2, 1,5-sobno
Zbiranje nezavezujočih ponudb
LJ. KOSEZE, LEDARSKA ULICA, 49,50 m2, 1,5-sobno, zgrajeno l. 2008, 1. nadstropje, v novejši soseki ob Ledarski ulici se prodaja prijetno in lepo vzdrževano stanovanje s shrambo in dvema parkirnima mestom v garaži, zaradi izjemne lokacije je dobra investicija, prodamo. Cena: 248.000,00 EUR



V moderni in mirni soseski na Ledarski ulici posredujemo pri prodaji modernega 1,5-sobnega stanovanja, ki se nahaja v prvem nadstropju lepo urejene stavbe.



Razmaknjenost med objekti zagotavlja intimo, nadstandardna in kvalitetna gradnja pa nudi udobje. Lokacija na odlični in mirni lokaciji blizu Mosteca je primerna za vse ljubitelje športa in rekreacije. Tudi sprehodi na Rožnik so odlična možnost. V neposredni bližini so tudi vrtec, šola in vse drugo kar spada v urbano okolje, središče Ljubljane pa je oddaljeno le 15 minut.

Stanovanje obsega dnevno bivalni del z izhodom na balkon z lepim razgledom.

Stanovanje ima še lepo opremljeno spalnico, ter moderno kopalnico. Tudi sicer je vsa oprema v stanovanju kvalitetna in višjega cenovnega razreda.

Stanovanjski objekt je izjemno kvalitetno grajene. Stavba se ponaša z veliko vgrajenega kvalitetnega kamna v skupnih prostorih in fasado iz MAX plošč. Vgrajena so ALU okna, kar zagotavlja nizke stroške ogrevanja, dodatno imajo žaluzije na elektro pogon. V stanovanju so izvedene pametne instalacije. Ogrevanje prostorov je urejeno preko toplovodnega omrežja. Grelna telesa v prostorih so talni konvektorji in električno talno gretje v kopalnici in predprostoru. V prostorih so sobni termostati ter zaslon za krmiljenje ogrevanja. Hlajenje stanovanja se vrši s klimatsko napravo.



RAZPOREDITEV PROSTOROV

•    Bivalni prostor 38,90 m2


•    Balkon 7,0 m2


•    Shramba 3,60 m2


SKUPAJ 49,50 m2



Stanovanju pripadata 2 parkini mesti v garaži. Dodatno je ob doplačilu mogoče kupiti še eno parkirno mesto v garaži.



Vselitev v stanovanje je možna v začetku leta 2024. Primerno tako za lastniške potrebe po bivanju in tudi kot investicijska priložnost!



Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine (2%).





Vabimo vas k oddaji nezavezujoče ponudbe. Zbiranje nezavezujočih ponudb poteka do 15.10.2022.

Virtualni ogled stanovanja Koseze

Velikost: 49,50 m²
Letnik: 2008
Informativna cena: 248.000,00 €
ZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB
Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja