Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

Hiša, ŠUJICA
Zbiranje nezavezujočih ponudb
GABRJE, IZJEMNA LOKACIJA - OB GOZDIČKU, 244,8 m2, samostojna, zgrajena l. 2007, 658 m2 zemljišča, na koncu naselja, ob gozdičku, na čudoviti, ves dan, osončeni lokaciji (južna lega) s prekrasnim pogledom v dolino se nahaja samostojna hiša z alsfaltnim dovozom in garažo, vsi priključki, hiša je oddaljena iz Ljubljane cca. 10 min, prodamo. Cena: 410.000,00 EURDodaten opisPopolnoma opremljena, moderno zasnovana samostojna stanovanjska hiša se nahaja na lepi in sončni lokaciji na Gabrju. 

V kleti je kurilnica, shrambe, in fitnes soba. V pritličju je garaža, vetrolov, hodnik, stopnišče, stranišče, kopalnica, spalnica, sobe in velik dnevno – bivalni prostor s toplovodnim kaminom, kuhinjo in jedilnico iz katerega se dostopa na večjo teraso in atrij. V nadstropju pa ločena garsonjera.Povsod so velika panoramska termoizolativna okna skozi katera se razprostira prekrasen pogled v dolino in zeleni pas (nezazidljiva zemljišča). Objekt je priključen elektro, vodovodno in kanalizacijsko omrežje. Ogrevanje je s toplotno črpalko. V ulici je hitri internet – optika.Na strehi se nahaja samostojna sončna elektrarna za oskrbo objekta z električno energijo!Pred objektom se nahajajo dodatna parkirišča. Vsa infrastruktura se nahaja na Šujici in Dobrovi, hiša je oddaljena iz Ljubljane cca. 10 min.Hiša in okolica je posebnost, ki omogoča umirjen način življenja v stiku z naravo, hkrati pa ponuja bližino celotne infrastrukture.Za dodatne informacije pokličite na 031 622 711 (agent Zoran Buzak).


Prodaja poteka na način zbiranja nezavezujočih ponudb! Svojo nezavezujočo ponudbo lahko oddate preko portala NAI Dražbe. Pred oddajo ponudbe je potrebna registracija, ki je brezplačna. Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji, ki so objavljeni na portalu NAI Dražbe.
Velikost: 244,80 m²
Letnik: 2007
Informativna cena: 398.000,00 €
ZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB
Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja