Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

LAGOM, stanovanje D1.1.3.
Zbiranje nezavezujočih ponudb
Nastajajoča Lagom Črnuški bajer bo urbana stanovanjska soseska, sestavljena iz 10 objektov z 250 stanovanji. Objekti bodo imeli štiri nadstropja, skupaj pa sedem etaž — ob štirih nadstropjih še dve kletni etaži in pritličje. Tako se bo stanovanjski kompleks zlil z okolico in zelenim robom gozda, v katerega je vpet. Arhitektura stanovanjskega kompleksa Lagom Črnuški bajer upošteva načelo sožitja z naravo. Objekti bodo energetsko učinkoviti.

Stanovanju pripada ustrezno število parkirnih mest, ki si jih lahko pogledate s klikom na komercialno skico, ki je priložena spodaj, pod tlorisom. Objekt ima dvigalo. Stanovanje se ogreva na mestni plin (talno ogrevanje) preko skupne kotlovnice. Stanovanje bo imelo prisilno prezračevanje, okna s troslojno zasteklitvijo in protivlomna vhodna vrata.

NEZAVEZUJOČE ZBIRANJE PONUDB

Predmet prodaje je stanovanje v soseski Lagom 2, Črnuški bajer s komercialno oznako D1.1.3. skupne neto tlorisne površine 93,2 m2.

INFORMATIVNA CENA: 374.492 eur (z DDV)

Svojo nezavezujočo ponudbo lahko oddate preko portala NAI, potrebna je predhodna registracija.

Prostori
Dnevni prostor s kuhinjo/jedilnico 31.7 m2
Soba - spalnica 12.3 m2
Soba - spalnica 11.9 m2
Kopalnica 4.6 m2
WC ločen 1.9 m2
Utility 3.6 m2
Hodnik 6.8 m2
Predprostor 9.9 m2
Loža 7.5 m2
Klet 3 m2

Skupaj 93.2m2

Primopredaja stanovanj je predvidena v začetku leta 2025.

Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji prodaje družbe NAI Significa d.o.o. in ZL Living d.o.o. Splošni pogoji prodaje so objavljeni na spletni strani izvajalcev.
Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja