Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

STANOVANJE, SONČNI LOG
Zbiranje nezavezujočih ponudb
V naselju Sončni log v Logatcu, prodamo 4,5 sobno, dupleks stanovanje v 2.+3./3.nadstropju.


Stanovanje se nahaja v urejeni stanovanjski soseski, v neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovine Hofer, Spar, Eurospin, Mercator, Tuš, Merkur, pošta, banka, lekarna, šola, vrtec, športni park, itd.). Odlična prometna povezava (2 min do AC), cca.15min do Ljubljane, železniška in avtobusna postaja. Okolica je zelo prijetna, v neposredni bližini narave s številnimi sprehajalnimi potmi in možnostjo za rekreacijo.


Stanovanje je moderno opremljeno, prenovljeno je bilo l.2021, klimatizirano, ogrevanje s plinsko etažno pečjo, radiatorji. Lega stanovanja je SV-JZ. V spodnji etaži se nahaja velik dnevni prostor s kuhinjo in izhodom na spodnji balkon, večja otroška soba, primerna npr. za dva otroka, kopalnica in predprostor s stopniščem v zgornjo etažo stanovanja. Zgornja etaža obsega veliko spalnico z izhodom na zgornji balkon, otroško/delovno sobo, kopalnico in prostor za shranjevanje.


Stanovanju pripada shramba v kleti, v ceno pa je všteto tudi lastniško parkirno mesto v podzemni garaži (14,7m2). Parkiranje je sicer možno tudi na urejenem parkirišču pred blokom. V bloku se nahaja tudi kolesarnica in prostor za otroške vozičke. ZK urejeno.


Vseljivo po dogovoru, vredno ogleda, vabljeni.


Za dodatne informacije pokličite na 041 838 107 (agent Jure Špiler).

VIRTUALNI SPREHOD
Velikost: 133,60 m²
Letnik: 2006
Informativna cena: 399.000,00 €
ZBIRANJE NEZAVEZUJOČIH PONUDB
Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja