Obvestilo o uporabi piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke v namen izboljšanja uporabniške izkušnje.
Prijava

Spletno zbiranje ponudb za nepremičnine

REZIDENCA VODMAT B1-1N-13-3S
Zbiranje nezavezujočih ponudb
Rezidenca Vodmat pooseblja koncept: habitato viride - prebivati zeleno. V središču mesta zagotavlja zasebnost, varnost, intimo in hkrati dodaja svežino, zelene površine, spodbuja igrivost vseh generacij. Premišljena, funkcionalna in kvalitetna urbanistična zasnova stanovanja napolnjuje s sončno svetlobo in dobro zvočno izolativnostjo. Objekti bodo etažnosti 2K+P+4N+T. Stanovanja so od 1- do 4,5-sobna. V pritličju s pripadajočimi atriji, velika večina z odprtimi balkoni. Terasna etaža ponuja privlačne poglede na Ljubljano, Ljubljanski Grad, Šmarno Goro in Kamniško Savinjske Alpe. Premišljeni tlorisi omogočajo prijetno in umirjeno bivanje vseh generacij

Stanovanju pripada ustrezno število parkirnih mest, ki si jih lahko pogledate s klikom na komercialno skico, ki je priložena spodaj, pod tlorisom. Objekt ima dvigalo. Ogrevanje in priprava tople sanitarne vode bo zagotovljena s sistemom daljinskega ogrevanja. Kot sistem ogrevanja bo predvideno talno gretje. Stanovanje bo imelo lokalno prezračevanje, okna s troslojno zasteklitvijo in protivlomna vhodna vrata.

NEZAVEZUJOČE ZBIRANJE PONUDB

Predmet prodaje je stanovanje v soseski Rezidenca Vodmat, s komercialno oznako B1-1N-13-3S skupne neto tlorisne površine 96,75 m2.

IZKLICNA CENA: 445.000 EUR

Svojo nezavezujočo ponudbo lahko oddate preko portala NAI, potrebna je predhodna registracija.


Primopredaja stanovanj je predvidena v sredini leta 2025.

Prodaja poteka skladno s Splošnimi pogoji prodaje družbe NAI Significa d.o.o. in ZL Living d.o.o. Splošni pogoji prodaje so objavljeni na spletni strani izvajalcev.
Zemljevid

Želite biti obveščeni o novostih?

Z izpolnitvijo kontaktnega obrazca se strinjam, da NAI Significa obdeluje moje podatke za potrebe vzpostavitve stika in obveščanja po elektronski pošti.
pokličite 031 601 368 ali nam pišite
Vaš e-mail
Zadeva
Strinjam se s pogoji poslovanja